Gudra un kompakta maiņstrāvas uzlādes stacija drošai elektromobiļa uzlādei

ABB Terra AC elektrouzlādes stacijas priekšrocības ir tās augstā kvalitāte un funkcionalitāte - efektīva, droša un vienkārša uzlāde.

Uzlādes iekārta ideāli piemērota lietošanai gan mājsaimniecībās - privātmājās vai daudzdzīvokļu ēkās, gan darba vietās – birojos un biznesa centros, viesnīcās, lielveikalos, atpūtas un izklaides centros, un autostāvvietās.

Terra AC uzlādes stacijas sienas kaste ir izstrādāta ar skatu nākotnē. Savienojamība un viedā funkcionalitāte nodrošina optimālāko uzlādi šodien un nākotnē. Ērta un efektīva elektroauto uzlāde mājās nemanāmi iekļausies jūsu ikdienas dzīvē.

Visās ABB maiņstrāvas uzlādes iekārtās ir integrēta statiskā slodzes balansēšanas funkcija, kas ļauj viegli regulēt jaudu līdz vēlamajam līmenim (minimāli 6A). Tā ir ērti pārvaldāma, izmantojot lietotni Android vai iOS operētājsistēmās.

Drošība ir ABB prioritāte un Terra AC stacijas galvenā iezīme. Sienas uzlādes stacijas, tāpat kā visus ABB uzlādes risinājumus, pārbaudījušas un novērtējušas neatkarīgas drošības sertifikācijas organizācijas saskaņā ar augstākajiem drošības standartiem.

ABB Terra AC uzlādes stacija tiek uzstādīta ātri un vienkārši, izmantojot mobilo lietotni. Uzstādīšana ir tikpat viegla, cik lietošana!

 

Jaunumi Terra AC

  • Pieejamas jaunas, lietotājiem ērtāks aplikācijas latviešu valodā, gan Instalātoram, gan ikdienas lietotājam!
  • Ērti uzlādes jaudas balansēšanas risinājumi, gan privātai lietošanai, gan uzņēmumiem
  • No programmatūras versijas 1.9 Terra AC būs iespējams integrēt vienotā darbībā ar atjaunojamiem energoresursiem un prioretizēt uzlādi no tiem – sauli, vēju u.t.t izmantojot viedo skaitītāju
  • Bezmaksas attālinātas iekārtu pārvaldības un uzraudzības portāls!

ABB Terra AC uzlādes stacijas par izdevīgām cenām ir pieejamas mūsu interneta veikalā.

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Darba laika izmaiņas svētku dienās! 
Informējam par izmaiņām Elektrika darba laikā sakarā ar darba svētkiem un Latvijas Republikas Neatkarības dienas svinībām!
04.05.2024
Informatīvas brokastis ar OBO Bettermann 
Aicinām Jūs piedalīties OBO Bettermann rīkotajās informatīvajās brokastīs.
03.05.2024
FOX - Wi-Fi vadības sistēma!
Viegli uzstādāma un iespējām daudzveidīga bezvadu mājas automatizācijas sistēma.
30.04.2024
×
LV